Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Tak for i år!

19. september 2014

Vestegnen 2.0

”Vestegnen er en god fortælling”. Sådan åbnede Hvidovres borgmester Helle Adelborg Vestegnens Kulturuge 2014. Ni dage senere lukkede Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler kulturugen med samme ord. Og det var ikke helt tilfældigt. For det er netop fortællingen om det gode liv på Vestegnen, kulturugen handler om. Derfor er det også kulturugens fornemmeste opgave at sætte scenen for fælles kulturoplevelser og vise, at Vestegnen faktisk er fuld af gode fortællinger. 


Og det lykkedes. Med mere end 150 store og små aktiviteter fortalt gennem festlige og nye kulturelle udtryk, blev scenen sat. Der var udendørsteater, absurd nycirkus, høstfester, kantede koncerter, kunstinstallationer og meget mere godt. Flere aktiviteter har vokset sig større, nogle går igen og nye er kommet til. 

Vestegnens Kulturinvesteringsråd vil gerne sige tusind tak til alle, som engagerede sig i kulturugen. Syv kommuner og mere end 140 forskellige kulturinstitutioner, foreninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner har endnu engang løftet opgaven, udviklet og gennemført Vestegnens Kulturuge 2014 på bedste vis. 

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde i Vestegnens Kulturuge 2015!På vegne af Vestegnens Kulturinvesteringsråd
Signe Ejerskov, Projektleder