Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Vestegnens Kulturuge 2014

13. december 2013

VESTEGNENS KULTURUGE 2014

Sæt kryds i kalenderen!

Vestegnen kommer til at summe af skægge, skøre og smukke kulturaktiviteter, når Vestegnens Kulturuge finder sted for anden gang den 6. – 14. september 2014. Over ni dage tilbydes borgerne på Vestegnen en stor buket kreative og nyskabende kulturoplevelser og kulturevents indenfor og udenfor i de mange skønne by- og naturrum. Om du er professionel kulturskaber, ildsjæl, frivillig eller forretnings-m/k, inviteres du til at udvikle kulturaktiviteter enten lokalt eller i samarbejder på tværs af kommunegrænser. Opfind en ny kunstform, find en ny målgruppe eller fremhæv det smukkeste ved Vestegnen!

Kontakt kulturafdelingen i den kommune, hvor du er.