Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Vestegnens Kulturuge takker af for i år

Afslutningskoncert
Efter en begivenhedsrig uge takkede Vestegnens Kulturuge af for denne gang med en eksklusiv koncert på Ishøj Kulturskole.
17. september 2013

Vestegnens Kulturuge 2013 sluttede med en eksklusiv koncert og udstilling på Ishøj Kulturskole, arrangeret af musikskolerne og billedskolerne på Vestegnen. Helle Adelborg, borgmester i Hvidovre og formand for Vestegnens Kulturinvesteringsråd, takkede alle involverede i Vestegnens Kulturuge for et godt og frugtbart samarbejde kommunerne imellem og udtrykte stolthed over de mange interessante aktiviteter, som hun havde deltaget i gennem hele ugen. 

Musikskoleleder Poul Rosenbaum guidede publikum igennem dagens spændende program, der bød på mange unge talenter fra blandt andet Hvidovre Musikskoles messingensemble, Albertslund Symfoniorkester og Sydkystens Blokfløjteensemble. Især de to dygtige Øresunds Solister Kaya Møller (på violin) og Daniel Thorell (på cello) bidrog til en imponerende og medrivende koncert. 

Ishøjs borgmester: Ole Bjørstorp rundede den dejlige eftermiddag af - og dermed også Vestegnens Kulturuge 2013 - med ordene: 

”Det har været fantastisk at opleve så meget kultur og kreativitet på Vestegnen i denne første Kulturuge. Nu glæder jeg mig endnu mere til Vestegnens Kulturuge i 2014”.