Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

VESTIVAL søger unge talenter

Vestival
Forbrændingen og Viften - de to største spillesteder på Vestegnen - samler kræfterne for at støtte op om det musikalske vækstlag og laver festival for lokale bands i Vestegnens Kulturuge.
8. august 2013

I anledning af Vestegnens Kulturuge, der løber af stablen d. 7.-15. september 2013, afholder Viften og Forbrændingen lørdag d. 14. september Vestegnens første og største up-coming festival med musik fra Vestegnens unge vækstlag. Arrangementet foregår over hele dagen og aftenen ude og inde. 

Forbrændingens gruppe af frivillige, der står bag spillestedets ”Småt Brændbart”-koncerter vil præsentere udendørsscenen på Rødovre Rådhusplads og Viften vil markere dagen med en ny udgave af ”Rising Stars” i Viftens sal. 

Den oprindelige frist for ansøgning for unge musikere og bands var d. 10. juli – der viste sig desværre at være for få bands fra Vestegnen blandt ansøgerne og derfor gennemføres nu en ny ansøgningsrunde. Her er fristen for ansøgning d. 15. august 2013.

Ansøgning sker via online-formularen på facebook.com/vestivaldkforbraendingen.dk eller viften.dk.

Ved ansøgning accepterer musikeren/bandet, at man vil kunne spille d. 14. september på et tidspunkt mellem kl.12-24 enten ude- eller indendørs. Der vil op til dagen blive afholdt et møde med de udvalgte bands primo september i Viften, hvor de praktiske og tekniske aspekter af arrangementet vil blive gennemgået.

Alle unge mennesker med et spirende talent for musik og sang i alle genrer og udtryk opfordres til at deltage, solo eller i et band. 

Yderligere spørgsmål rettes til Esben Marcher fra Forbrændingen på 43 62 50 43 eller Jorge Rivera  på viftenfestival@gmail.com.