Afslutningsevent

Afslutningsfest
28. august 2013

Afslutningsevent

Vestegnens Kulturuge rundes af med en stor afslutningsevent søndag d. 15. september med koncert og udstilling.

Otte musikskoler på Vestegnen præsenterer en fælles koncert. Profilen er musikalsk indhold på bedste niveau. Efter koncerten inviterer Vestegnens Kulturuge til reception, hvor billedskolerne fra Hvidovre, Tåstrup, Ishøj og Albertslund udstiller værker.

Hvad: Vestegnens Kulturuges Afslutningsevent

Hvornår: 15. september, kl. 15.00

Hvor: Ishøj Kulturskole, Vejledalen 9, 2635 Ishøj

Vestegnens Kulturuge rundes af med en stor afslutningsevent søndag d. 15. september med koncert og udstilling.

Otte musikskoler på Vestegnen præsenterer en fælles koncert. Profilen er musikalsk indhold på bedste niveau. Efter koncerten inviterer Vestegnens Kulturuge til reception, hvor billedskolerne fra Hvidovre, Tåstrup, Ishøj og Albertslund udstiller værker.

Se billedet for mere info