Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Åbningsfest lørdag d. 7 september!

Ny aabningsplakat
29. august 2013

Mere end 350 bevægende aktiviteter er med i Vestegnens Kulturuge

Oplev et hav af skønne, finurlige og bevægende aktiviteter for borgere i alle aldre. Oplev blandt andet et brag af en åbningsfest på en afspærret Roskildevej ved Damhussøen i Rødovre, Foreningernes Dag i Albertslund, Vallensbæk Kulturhavn, Kultur-på-hjul i Høje-Taastrup, CPH Art Run i Ishøj, Bevægelse gennem 1000 år i Glostrup og koncert med Rangleklods, Kaliber, L.I.G.A og Vild $mith i Hvidovre. 

Det store program for Vestegnens Kulturuge er på gaden. Kulturugen finder sted den 7.-15. september 2013, tilbyder mere end 350 aktiviteter og er et resultat af samarbejdet mellem syv kommuner og mere end 140 forskellige samarbejdspartnere på Vestegnen. 

Åbningsfesten skydes i gang lørdag den 7. september kl. 16. Her vil man bl.a. kunne opleve Outlandish, Isas Stepz og Sunny Cagara , en række streetevents og en interkulinarisk madbazar. 

Kl. 19-24 præsenterer DISTORTION Wild Wild Vest Fest. 

Der er gratis entré under hele åbningsfesten.

Formålet med den første Vestegnens Kulturuge er at samle de syv Vestegnskommuner i netværkssamarbejder for at skabe kulturoplevelser for alle på tværs af kommunegrænserne. Og det er lykkedes! Der er aktiviteter for enhver smag og alder. 

”I Musikfabrikken arbejder vi frivilligt på at skabe et bedre musikliv på Vestegnen og samtidig skabe unikke arrangementer for unge. Til vores første koncert fredag den 13. september præsenterer vi blandt andet Vild $mith, der lige har vundet Karrierekanonen på P3”, siger Nicolaj Due Søeborg, Musikfabrikken.

Temaet for Kulturugen er ”Rum til Bevægelse”, som både inspirerer til fysisk, social og mental bevægelse. Et kig på det store program viser stor variation og bevægelse på alle måder og kanter. 

”Vestegnens Kulturuge udtrykker en stolthed og glæde over at bo på Vestegnen. Jeg er imponeret over det flotte program og glæder mig til rigtige mange gode oplevelser i Vestegnens Kulturuge sammen med borgerne”, siger Helle Adelborg, Borgmester i Hvidovre og formand for Vestegnens Kulturinvesteringsråd.

Læs hele programmet på www.vestegnenskulturuge.dk

Vestegnens Kulturinvesteringsråd (VKIR) består af syv borgmestre fra Albertslund, Glostrup, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk. Rådet har til formål at investere kulturen i en profilering og udvikling af Vestegnen via et fokuseret og sammenhængende kultursamarbejde, så egnen gøres mere attraktivt for både lokale og udefrakommende og skaber vækst, liv og turisme. 

Kontakt: Vestegnens Kulturuge, projektleder Signe Ejerskov, sie@vallensbaek.dk, 5154 6094